3 tips på aktiviteter att prova i sommar

3 tips på aktiviteter att prova i sommar

 

Det börjar närma sig semestertider och alla runt omkring oss planerar vad de ska hitta på med sambon, barnen eller vännerna. Det finns så mycket att hinna med under sin lediga tid, dels att bara koppla av och ta det lugnt, dels njuta av det härliga vädret – men även mängder av aktiviteter att göra! Kanske ska man testa något nytt som man aldrig gjort förut, som att skjuta luftgevär med en instruktör? Eller kanske resa bort och njut av lugnet på ett lyxigt hotell? Oavsett vad planerarna för sommaren än kanske det kan vara roligt att prova på några aktiviteter som man inte prövat tidigare. Vi har listat tre aktiviteter som är roliga för såväl vuxna som barn att prova på i sommar!

 

  1. Skytte

 

Att öva skytte kan vara en spännande aktivitet för stora som små! Det bästa (och tryggaste) sättet att öva på är genom att provskjuta med en så kallad luftpistol. Det finns olika sorters luftvapen, i olika storlekar och med olika kraft, och man kan boka skjutbanor med instruktörer för att få hjälp att optimera sitt sikte och bli proffs på prickskytte.

 

  1. Van-camping

 

Hyr en van och prova på den populära trenden van-camping! Det är en lyxigare variant av husvagnen, där man bor i en skåpbil som är omgjord till ett rullande hus. Oftast har de integrerade kök, badrum och ibland till och med duschar – direkt i bilen! Perfekt för er som vill campa och resa runt i Sverige eller Europa – men på ett lite lyxigare sätt.

 

  1. Utomhusbio

 

Spänn upp ett lakan mellan träden och ta med projektorn ut – sommaren är inte komplett utan en härlig utomhusbio! En perfekt aktivitet för såväl stora som små som passar utmärkt under ljumma sommarkvällar när man vill kombinera filmtittande med utevistelsen.

 

3 tips på aktiviteter att prova i sommar   Det börjar närma sig semestertider och alla runt omkring oss planerar vad de ska hitta på med sambon, barnen eller vännerna. Det finns så mycket att hinna med under sin lediga tid, dels att bara koppla av och ta det lugnt, dels njuta av det härliga…