3 heta golvtrender 2022

3 heta golvtrender 2022

 

Precis som i modevärlden så har inredningsvärlden också trender som följs slaviskt av alla som vill hänga med i svängarna. Det finns trender för hur man bygger, hur man inreder, hur man renoverar – ja, för allt helt enkelt. Något som man kanske inte kan tänka sig att har specifika trender är golv! Men det har dem faktiskt. Vi har listat tre av de mest aktuella trenderna för golv i år – läs vidare för att ta del av dem! Något många gör såhär års är att slipa fiskbensparkett istället för att lägga nytt, men våra tips handlar om mycket mer än bara det.

 

  1. Accenter av färg

 

Färg har gjort en comeback på alla möjliga sätt! Inte minst när det kommer till golv. Att ha ett golv i färg är något vi ser mer och mer under 2022 och något som vi garanterat kommer att ta efter. För att få ett riktigt snyggt golv i färg kan man genomföra en golvslipning Stockholm, och sedan lacka golvet med en oljefärg med en färgton. Kom ihåg att hålla det nedtonat, vi vill se hintar av färg, inte neonrosa golv.

 

  1. Personligt

 

Precis som med färg har unika och personliga inredningstrender kommit tillbaka. Här snackar vi unika naturstenar och nedtonade mönster som skapar en unik image för ens hem. Prova på att lägga in en heltäckningsmatta i ett vackert mönster för att skapa en personlig look i hemmet. Det positiva med att lägga in en heltäckningsmatta är att man slipper tänka på golvslipning.

 

  1. Naturnära

 

Som alltid är jordnära färger och naturliga material hett i år igen. Ljusa trägolv, mörk ek eller andra material och färger som påminner om naturen är alltid i trend och perfekt för den som inte vill gå allt för långt med sin inredning. Att tänka på när man har trägolv är att genomföra en golvslipning Nacka någon gång vart femte år eller så, för att golvet ska hålla sig fräscht.

 

3 heta golvtrender 2022   Precis som i modevärlden så har inredningsvärlden också trender som följs slaviskt av alla som vill hänga med i svängarna. Det finns trender för hur man bygger, hur man inreder, hur man renoverar – ja, för allt helt enkelt. Något som man kanske inte kan tänka sig att har specifika…